صفحه اصلیمعرفی دفترمدیریتعضویت و آیین نامه هاالمپیاد دانشجوییهمایش سالانهکارگاه های آموزشی پروژه های دانشجوییپذیرش بدون آزمونبنیاد ملی نخبگانتماس با ما

اعلام نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال 1397

کد خبر: 16053 تاریخ انتشار: 1397/04/30

بسمه تعالی

ضمن تبریک به دانشجویانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه درج گردیده است، به اطلاع می رساند که این پذیرش قطعی و نهایی نمی باشد و  فقط با تایید سازمان سنجش و وزارت علوم تحقیقات و فنآوری  رسمیت و قطعیت می یابد.

دانشجویانی که در سایر دانشگاه ها پذیرش شده اند و یا به هر دلیلی قصد استفاده از این تسهیلات در دانشگاه بوعلی سینا را ندارند  حداکثر تا تاریخ 17 مردادماه 1397  فرصت دارند فقط بصورت کتبی انصراف خود را روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 12-10 به دفتر هدایت استعدادهای درخشان  ارائه نمایند. دانشجویان پذیرفته شده از سایر دانشگاه ها حداکثر تا تاریخ 1 شهریور ماه 1397 نسبت به تهیه نامه تاییدیه رتبه از دانشگاه محل تحصیل خود اقدام نمایند.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و اسامی پذیرفته شدگان به آدرس زیر مراجعه بفرمایید.