صفحه اصلیمعرفی دفترمدیریتعضویت و آیین نامه هاالمپیاد دانشجوییهمایش سالانهکارگاه های آموزشی پروژه های دانشجوییپذیرش بدون آزمونبنیاد ملی نخبگانتماس با ما

دعوت به همکاری شتاب دهنده هم¬پیوند

کد خبر: 16462 تاریخ انتشار: 1397/08/05

شتاب دهنده کسب و کار هم­پیوند مستقر در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بوعلی­ سینا، در نظر دارد نسبت به جذب همکار و پذیرش تیم های نوآور در دوره پیش شتابدهی اقدام نماید.

لذا علاقمندان به همکاری در زمینه های کارآفرینی، شبکه سازی، برگزاری کارگاه و رویداد های استارتاپی و .... می توانند با مراجعه به آدرس:

جهت همکاری با این شتاب دهنده ثبت نام نمایند.

ضمنا زمینه های پذیرش و فعالیت شتاب دهنده هم پیوند در حوزه های فین تک- بلاک چین- فناوری های سلامت و بیمه- اینترنت اشیاء و شهر هوشمند می باشد.

همچنین شتاب دهنده هم پیوند در نظر دارد به تیم های استارتاپی که نیازمند مشاوره، مربیگری، فضا و امکانات اولیه می باشند در یک دوره پیش شتابدهی و شتابدهی به مدت حداکثر شش ماه کمک نماید که بتوانند کسب و کار خود را هر چه سریعتر به محصول یا خدمت قابل ارائه در بازار برسانند.

بر این اساس از تیم های خلاق دانشجویی و علاقمندان دارای ایده های استارتاپی در حوزه های مذکور دعوت بعمل می آید جهت ثبت ایده های خود به وب سایت شتاب دهنده به آدرس ذیل مراجعه فرمایند.

www.hampayvand.com