صفحه اصلیمعرفی دفترمدیریتعضویتالمپیاد دانشجوییهمایش سالانهکارگاه های آموزشی و پژوهشیپروژه های دانشجوییپذیرش بدون آزمونبنیاد ملی نخبگانتماس با ما

توليد دانش بنيان، نوآوري و بهره وري در بخش كشاورزي

کد خبر: 6802 تاریخ انتشار: 1396/02/19

ششمين رويداد ايده پارك با موضوع" توليد دانش بنيان، نوآوري و بهره وري در بخش كشاورزي" با استقبال و حضور گرم دانشجويان و اساتيد در صبح روز سه شنبه مورخ  19/2/1396 با همكاري دانشكده كشاورزي دانشگاه بوعلي سينا و پارك علم وفناوري استان همدان در سالن اجتماعات دانشكده كشاورزي برگزار گرديد. اين رويداد با سخنراني آقاي دكتر بلالي رياست محترم دانشكده و آقاي دكتر خانجاني از اعضاء محترم هيات علمي دانشكده و همچنين توضيحات كارشناس پارك علم و فناوري استان همدان آغاز گرديد. در دور اول اين رويداد از بين بيش از 50 ايده، 16 ايده برتر توسط داوران انتخاب شده و در رقابت نهايي 3 ايده برتر توسط راي داوران و دانشجويان شركت كننده تعيين گرديدند. در اين رويداد رتبه اول آقاي سيد يعقوب كريمي با عنوان ايده :دستگاه كنترل سطح ايستابي و تنظيم دبي خروجي با استفاده از شبكه GPRS و برنامه تحت وب  ، رتبه دوم آقاي مهران سپيد دست با عنوان ايده :طراحي سيستم انتقال رطوبت و مواد مغذي به خاك به عنوان روشي نوين در آبياري سفالي و رتبه سوم آقاي متين علي بخشي با عنوان ايده كوره بيوچار انتخاب گرديدند. داوري اين رويداد را آقايان دكتر موسوي، دكتر رسولي، دكتر گوهري،دكتر فرح آور و خانم دكتر كلاهچي بر عهده داشتند. همچنين در اين مراسم لوح و جوايزي براي نفرات برتر و به قيد قرعه به سه نفر از دانشجويان شركت كننده اهدا گرديد.

1.
  2.